Hoofdmenu

Registratieovereenkomst

Door gebruik te maken van het Tipiforum ga je ermee akkoord dat je geen lasterlijke, onvolledige, beledigende, vulgaire, hatelijke, treiterende, obscene, godslasterlijke, seksueel georiënteerde, bedreigende, privacy-schendende berichten plaatst.

Houd er rekening mee dat Tipiforum moderators uw geplaatste berichten kunnen lezen om de inhoud ervan te valideren. De moderators van het Tipiforum behouden het recht om twijfelachtige berichten aan te passen en of verwijderen wanneer zij dit als noodzakelijk zien. Dit is echter een handmatig proces, dus houd er rekening mee dat niet altijd direct gehandeld kan worden.

Als lid ben jij zelf verantwoordelijk voor de inhoud van de door jou geplaatste berichten. Bovendien verklaar je je akkoord om de eigenaar van het Tipiforum te vrijwaren van enige door jou veroorzaakte schade. De eigenaar van  het Tipiforum behoud dan ook het recht tot het onthullen van je identiteit (of enige andere informatie vergaard in deze dienst), in het geval van een formele klacht of gerechtelijke vordering die is voortgekomen uit een situatie die is ontstaan door jouw gebruik van het Tipiforum.

Na registreren en eerste keer inloggen op het Tipiforum verplicht je jezelf ook direct om minimaal 1 bericht te plaatsen in de Topic "Ik stel me even voor".  Bij niks plaatsen word je account na 5 dagen verwijderd.

Geregistreerden leden die 250 dagen lang geen enkel bezoek meer hebben gebracht aan het Tipiforum worden automatisch verwijderd. Zo houden wij het Tipiforum schoon.

Heb je vragen over bovenstaand dan kun je deze rechtstreeks stellen middels een email aan info@tipiforum.nl

Veel tik en lees plezier op het Tipiforum